Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Intense moisture formula- kosteuttava linja

  Intense Moisture Formula 24-Hour Care-dry skin ja Eye Care

  Lahjapakkaus Intense Moisture Formula 24-Hour Care-dry skin 50 ml ja Eye Care 15 ml. Avokadoöljyä sisältävä täyteläinen voide on räätälöity kuivan ihon tarpeisiin. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla on välitön ja pitkäaikainen vaikutus.

 • Intense moisture formula- kosteuttava linja

  Basic Moist light Moisturizing fluid

  Kevyt seerumi joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Öljytön. Sisältää voimakkaasti tiivistettyjä kosteuttavia ainesosia jotka kosteuttavat ihoa monen tunnin ajan tasoittaen kuivuudesta johtuvia pieniä ryppyjä. Iho muuttuu silkinpehmeäksi.

 • Intense moisture formula- kosteuttava linja

  Eye Care for moisture deficient skin

  Tuotteen kevyt koostumus on erityisesti räätälöity herkälle silmänympärysiholle. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla on välitön ja pitkäaikainen vaikutus. Tuloksena raikkaat ja säteilevät silmänympärykset.

 • Intense moisture formula- kosteuttava linja

  24h Care for dry skin

  Avokadoöljyä sisältävä täyteläinen voide on räätälöity kuivan ihon tarpeisiin. Madecassoside-uute ja hyaluronihappo tukevat ihon kykyä jakaa kosteutta. Betaglukaanit sitovat paljon vettä ja suojelevat ihoa kuivuudelta. Tämä tuplavaikutus sekä sisältä että ulkoa tuottaa täydellisen kosteutuksen, jolla on välitön ja pitkäaikainen vaikutus.
  Todiste tehokkuudesta:
  51% kosteampi iho 28 päivän Intense Moisture 24 h Care for dry skin käytön jälkeen
  *arvot 28 päivän jälkeen, lähde: Derma …