Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Golden Caviar

  24h Care for dry skin ja Eye contour fluid

  Tuotteen täyteläinen ja korkealaatuinen koostumus on tarkoitettu kuivan ihon tarpeisiin. Sheavoi tekee kuivasta ihosta pehmeän ja joustavan. Ihon kosteustasapaino palautuu. Tehostaa ja tasapainottaa ihon luonnollisia toimintoja, auttaa suojautumaan ympäristön aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Hienostunut tuoksu täydentää täydellisen hoitokokemuksen. Silmänympärystuote sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Sisältää Revitalinia ®, ruiskaunokki-, silmäruoho- ja kaviaariuutetta. Tasoittaa juonteita …

 • Golden Caviar

  Firming & Hydrating Tissue Mask

  Firming & Hydrating Tissue Mask on ylellinen, hoitava ja kosteuttava erikoisnaamio. Sisältää mm. kaviaariuutetta, hyaluronihappoa ja kantasolu-uutetta. Tämä naamio on ihanteellinen kun halutaan nopeimpia mahdollisia tuloksia koska se on helppo levittää ja nopea poistaa. Iho saa ”kosteuspotkun ja kuivuudesta johtuvat juonteet nousevat ja iho tasoittuu.

 • Golden Caviar

  Radiance & Anti-Age Sleeping Cream-Serum

  Radiance & Anti-Age Sleeping Cream-Serum tuotteessa yhdistyvät voiteen täyteläisyys ja seerumin tehokkuus. Voide sisältää tehokkaita anti-age aineita sekä signaalipeptidin joka rentouttaa ilmejuonteita. Hyaluronihappoja ja muut hoitavat ainesosat kosteuttavat ja hoitavat ihon elpyneen ja nuorekkaamman näköiseksi nukkuessasi. Sisältää mm. kaviaariuutetta, hyaluronihappoa, pitaijauutetta ja sheavoita.

 • Golden Caviar

  Radiance & Anti-Age Day Care SPF 10

  Moderni päivävoide jossa on kallisarvoista kaviaariuutetta ja suojakerroin 10. Voide tasoittaa olemassa olevia juonteita, stimuloi aineenvaihduntaa ja mikroverenkiertoa. Voide parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja jättää ihon hehkuvan ja elinvoimaisen näköiseksi. Kaviaariuute vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja ääreisverenkiertoa. Se tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja häivyttää kuivuudesta johtuvia  pieniä juonteita ja ryppyjä. Hyaluronihappo tuo ihoon kosteutta ja muodostaa kosteusvarastoja ihoon.
  Sheavoi parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta, …