Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Cleansing , Anti-Age Cell-linja

  ANTI-AGE FACIAL PEELING – kuorintatuote

  Anti-Age Facial Peeling puhdistaa ja tasoittaa ihon pintaa. Jojobavaharakeet poistavat tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Niiden hierontavaikutus tukee ihon mikroverenkiertoa ja näin ollen parantaa verenkiertoa ja kiinteyttää kasvojen ääriviivoja. Ihon väri kirkastuu ja siitä tulee nuorekkaan hehkuva.

 • Cleansing

  SKIN LOTION MILD – kasvovesi

  Mieto kasvovesi joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Viimeistelee puhdistuksen sekä rauhoittaa ja virkistää ihoa. Tekee ihon puhtaan tuntuiseksi ja kosteuttaa ihoa.

 • Cleansing

  CLARIFYING LOTION – kasvovesi

  Kasvovesi epäpuhtaalle iholle puhdistuksen jälkeen, ei kuivata ihoa. Tulehduksia ja punoitusta rauhoittava, raikastava kasvovesi seka- ja rasvaiselle iholle.

 • Cleansing

  CLEANSING FOAM – puhdistusvaahto

  Pehmeä puhdistusvaahto normaalille ja sekaiholle. Puhdistusneste muuntuu rikkaaksi ja kermaiseksi vaahdoksi. Iho puhdistuu läpikotaisin ja tuntuu pehmeämmältä. Allantoin stimuloi ihosolujen uusiutumista.

 • Cleansing

  CLEANSING OIL – puhdistusöljy

  Mieto vesiliukoinen puhdistusöljy joka soveltuu kuivalle ja herkälle iholle. Suojaa ihon happovaippaa ja puhdistaa ihon hellävaraisesti luonnollisten raaka-aineiden avulla. Sisältää luonnollista aprikoosinkiviöljyä sekä makadamiapähkinäöljyä jossa on runsaasti tärkeitä rasvahappoja.