Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Anti-Age Cell-linja

  Firming Night Care

  Tämä tuote sisältää monikäyttöistä Bioactive Anti-Age Complexia. Elävöittää ihon kantasoluja, vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa kollageenisynteesiä ja vahvistaa soluväliainetta. Tämä täydellinen yhdiste kasvikantasoluja ja biopeptidejä torjuu ihon kronologista vanhenemista, suojaa ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja stimuloi niiden toimintaa. Yön aikana tapahtuvan ihon uusiutumisvaiheen aikana juonteet tasoittuvat ja ihon lipidi- ja kosteustasapaino palautuvat.

 • Anti-Age Cell-linja

  Firming Day Care for dry skin

  Tämä tuote sisältää monivaikutteista Bioactive Anti-Age Complexia. Elvyttää ihon kantasoluja, vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa kollageenisynteesiä ja vahvistaa soluväliainetta. Tämä täydellinen rakenne joka sisältää kasvikantasoluja ja biopeptidejä torjuu ihon kronologista vanhenemista, suojaa ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja stimuloi niiden toimintaa. Kiinteyttää olemassa olevia juonteita ja ryppyjä välittömällä ja pitkäaikaisella vaikutuksella, parantaa ihon kimmoisuutta ja tasapainoittaa ihon lipidien ja kosteuden puutetta.

 • Cleansing , Anti-Age Cell-linja

  ANTI-AGE FACIAL PEELING – kuorintatuote

  Anti-Age Facial Peeling puhdistaa ja tasoittaa ihon pintaa. Jojobavaharakeet poistavat tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Niiden hierontavaikutus tukee ihon mikroverenkiertoa ja näin ollen parantaa verenkiertoa ja kiinteyttää kasvojen ääriviivoja. Ihon väri kirkastuu ja siitä tulee nuorekkaan hehkuva.