Happohoito kuulostaa hurjalta mutta sitä se ei ole. Happohoidossa eli ihon kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu sileämmältä, napakammmalta ja kirkkaammalta. Kosmetologin tekemä happohoito vaikuttaa ihon pintakerroksissa joten se on täysin turvallinen ja kivuton hoito. Happo saattaa hieman nipistellä ja kihelmöidä iholla mutta se ei satu.

 

Happohoito sopii sinulle, jos:
– sinulla on epäpuhdas iho tai ihossa on suuria huokosia
– sinulla on epätasainen iho
– sinulla on pigmenttiläiskiä tai iän tuomia pigmenttimuutoksia
– valon vaurioittamalle iholle
– jos sinulla on pinnallisia arpia
– jos ihosi on kuiva, hilseilevä tai eloton
– sekä madaltamaan juonteita ja ryppyjä
Happo valitaan aina ihotyypin sekä ihon kunnon mukaisesti!

Happohoidon vaikutukset:
-pienentyneet huokoset ja ihon epätasaisuuden vähentyminen
-Raikas, täyteläinen ja pehmeä ihon pinta
-Vaalentuneet pigmenttiläiskät sekä tasaisempi ihon pinta
-Vähemmän rasvaisuutta ja epäpuhtauksia
-Pinnalliset arvet(akne), juonteet ja rypyt madaltuvat
-Kuolleet ihosolut häviävät
-Ihosolujen uusiutuminen paranee
-Tiiviimpi ja paksumpi iho fibroblast -soluja aktivoimalla
-Tehostunut kosteudensitomiskyky
Happohoidon jälkeen iho on täydellisesti valmistautunut ottamaan vastaan vaikuttavat ihonhoitotuotteet. Ihon hilseilyn välttämiseksi käytä kosteuttavaa kasvovoidetta ja voit myös tehostaa ihon kosteutusta naamioilla ja seerumeilla.

Ihon kunnosta, ihotyypistä ja halutusta tuloksesta riippuen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 kerran sarjahoitoa 7-14 päivän välein. Happohoito sopii hyvin myös yhdistettynä mikroneulaukseen. Mikroneulaus aktivoi ihon oman korjausmekanismin ja kollageenisynteesin.

Happohoidon jälkeen voit jatkaa päivittäisiä toimiasi heti! Muistathan kuitenkin että happokuorinnan jälkeen iho reagoi valoon tavallista herkemmin ja sinun tulisi käyttää korkeaa suojakerrointa kasvojesi iholla ja mielellään välttää auringon ottoa seuraavat kaksi viikkoa! Samana ja seuraavana päivänä tulisi välttää voimakasta hikoilua, saunomista ja uimista. Myös kuorivia tuotteita ja karvanpoistoa hoidetulta alueelta tulisi välttää.

Sopiiko happohoito minulle?
Happohoito sopii lähes jokaiselle ihotyypille, sillä happoja on erivahvuisia. Myös herkälle iholle löytyy oma happonsa, joka vahvistaa ihoa. Keskustele kuitenkin aina kosmetologin kanssa, niin selviää onko hoidon tekemiselle jokin este.

Ohessa Kauneushoitola Dreamskinin kanssa yhteistyössä tekemämme video Biodroga MD:n Sensitive happohoidosta joka sopii hyvin herkälle iholle.

Kategoriat: Uncategorized